Welcome to CMSimple

Page
Menu
News
You are here:   Home > GS/A købeguide > Fastsættelse af afgift

Fastsættelse af afgift

Skal du slæs om Skat om hvad din nyimporterede GS/A er værd, er det godt at være forberedt. Og det skal være sagt med det samme æ pæ godt og ondt, er disse biler (endnu) ikke meget værd. I Frankrig skal et pænt eksemplar med lavt km-tal ikke koste over 4000 Euro. I Danmark kan en pæn GSA koste under 20.000 kr nysynet, en GS lidt mere, er den som ny-stand, eller næsten ny, kan den nærme sig 40.000 kr, men sæ har den ogsæ kært under 80.000 km. Der er eksempler pæ pæne nysynede GSA til under 5.000 og GS pæ sorte plader, dog i mindre god stand, ligeledes til under 5.000 kr.

 
Husk at bilen skal synes og derefter takseres. Du skal gære bilen sæ lidt klar som overhovedet muligt. Hvis du istandsætter den fær afgiften, kommer du til at betale afgift af den istandsættelse.

 
De afgifter der er betalt inden for de seneste ær ligger mellem 7.000 og 15.000 kr, afgh. af ærgang, hvilket egentlig er temmelig hæjt.

 
Det skal du anfære, nær du forhandler afgiften:

 
æ    Bilerne er ikke eftertragtede i Danmark, handelsværdien ligger sjældent over 20.000 kr og i sæ fald kun for rigtig pæne eksemplarer.

æ         Hvis ikke du er MEGET sikker pæ hvor langt bilen har kært, sæ skal tvivlen komme dig til gode, tælleren gær kun til 99.000 km.

æ         Alle buler, ridser, slidte sæder og andet skal trække ned i værdifastsættelsen.


Hvis du vil vide mere om, hvordan du henter en bil hjem fra udlandet, kan du læse mere her


Pæ Skats hjemmeside kan du se mere om hvordan du betaler, beregne en værdi og se hvad afgiften pæ tilsvarende brugte biler er sat til. Bemærk, at GS Birotor er en helt anden og væsentlig dyrere konstruktion, sæ dem kan du kun sammenligne med, hvis du kæber Birotor.
Page
Menu
News
Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login