GSA Enterprise '85Af Alexander Q.

Bilen blev indkøbt i midten af 2006 hos en Renault-entusiast i øst/midtjylland. En ven fandt den en dag da han tilfældigt kørte forbi og kørte med ud og kiggede den. Ejeren havde købt den da han synes den var sjov og ikke kendte denne model. Ellers var den med stor sansynlighed blevet skrottet. Men da han ingen intensioner havde om at renovere den, så var den ret nem at få vristet fri. Jeg tror den var begyndt at kede ham.

Renoveringen er begyndt så småt og med hjælp fra lillebror, så er den nu voldsomt adskilt. Vi mangler lige det sidste inden en rustrep og senere lakering. Motoren er ydermere taget ud og adskilt, da den skal pakkes om og gøres fin.

Bilen er en GSA Special Entreprise, kaldet Service i DK. Den er bygget i maj 1983 men først indregistreret første gang ca 2 år senere, så den er overgemt. Meningen med bilen er at den skal restaureres op til at blive en værkstedsbil, med temaet "Service Citroën". I 1983 kørte Citroën stadig med gul og blå firmalogo, så idéen er at bilen skal lakeres i farven "Jaune AC323 Service Citroën" og derefter skal der monteres logo på siden af bilen med blå skrift. Bilen får desuden et blåt interiør og lidt ekstraudstyr som letmetalfælge osv. Selvfølgelig KUN originalt.

17/4-08 er at bilen er ved autolakerer. De første dele er allerede lakeret. Forhåbentligt en uge, eller to, og den er malet.

Motoren er næsten samlet! Gearkassen er renoveret! Alufælgene er klar til lakering! Så det kører pt på skinner, hvilket jeg ikke er vant til :0)

Forhåbentligt lakeret inden udgangen af April.! Forhåbentligt opmonteret i løbet af Maj.! Forhåbentligt synet og på plader i Juni. Forhåbentligt totalt færdig og klar til træf i Juli og August.!

6/5-2008: Stadig ikke malet færdig endnu. Mere rust blev fundet ved nedslibning. Små huller der skulle lukkes.! Dog er mange af pladedelene lakeret og ligger klar. Ferien er flyttet til uge 21.! Håber der kan samles bil der i stedet for.! Fik desuden købt diverse smådele hjem, på et stumpemarked i Holland.!

21/5-08: Bilen er endelig kommet fra maler, nu skal bilen samles og forhåbentligt kører den inden udgangen af Juni.!

6/7-08: Bilen er nysynet og nummerplader er kommet på.

8/7-08: Første rigtige prøvetur med nummerplader på. Nu skal diverse træf besøges. Bilen er færdig.

Så hele planen med at bilen skal til ICCCR i Rom, ja den holder stadig.!