Welcome to CMSimple

Page
Menu
News
You are here:   Home > Reservedele

Reservedele


De gængse reservedelshandlere har sjældnere dele til GS og GSA - til gengæld bliver der flere specialister, og reproduktion er begyndt af enkelte dele. Sliddele kan findes endnu, men det kan være nødvendigt at kigge flere steder. En del danske virksomheder ligger inde med dele, og velassorterede tyske og hollandske specialister kan skaffe det mest gængse. Pladedele kan findes, men ikke nødvendigvis alt.

Vær opmærksom på, at flere dele til GS-GSA og berline-break, ikke nødvendigvis passer sammen, selvom de ligner hinanden. Døre kan ikke passes GS-GSA, medmindre man skærer et andet hul til de udvendige håndtag. Bagdøre til break er ca 1½ cm højere bagtil end på berline og kan ikke passe sammen, medmindre rammerne flyttes. GSA berline er lidt længere end GS (og GSA break). Forskærme til GS og de fleste GSA har sideblinklys monteret forskellige steder osv. Dog kan GSA bagbro godt sidde på GS, ligesom bremsedele kan veksles mellem GS og GSA - undt. GS til årgang 72.

Man kan være heldig at finde tingene billigt og ofte til foræring, hos nogen der bare vil af med det. Reservedelspriserne er meget elastiske og udbydes lige så tit til vintage-priser som til skrot-prisen. Generelt bør alle priser ligge under den pris de blev solgt til da de var nye. Der er ikke mange dele tilbage, omvendt er efterspørgslen om muligt endnu mindre. Nye dele er mest eftertragtede, mens brugte sjældent har den store værdi. 

Se i øvrigt siden med links, her finder du en mængde henvisninger til firmaer som har GS og GSA dele.

Du er velkommen til at kontakte undertegnede hvis du vil høre lidt om hvor delene kan jagtes:

Morten Dalgaard
Citroën[snabela]gs-gsa.dk

 
 
Page
Menu
News
Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login