Welcome to CMSimple

Page
Menu
News
You are here:   Home > Vedligehold > Reparationsmanualer

Reparationsmanualer


Ja manualerne findes i rå mængder, på flere sprog og alle har deres force. Nedenfor vises de mest anbefalelsesværdige. De fleste kan stort set hele tiden findes på ebay til beskedne Euro, de originale kataloger koster fra ca 20 Euro og er noget sjældnere udbudt.Originalt reservedelskatalog 2 bind, tysk, fransk, engelsk, italiensk og spansk

De originale Citroën-reservedelskataloger. Fås også på microfiche i de senere årgange og noget af det kan ses på gs-gsa-ig.de Uundværlig til at finde reservedele og numre, og med rigtig gode billeder af, hvordan tingene er sat sammen. Meget brugbar når bilen skal splittes ad og samles rigtigt igen. Vær opmærksom på at få et eksemplar der er nyere end bilens årgang - rigtig mange småting ændres løbende.


Haynes - engelsk, fås også på svensk

"Klassikeren" for amatøren kan vi vel godt kalde den. Haynes beskriver det meste og er nem at slå op i.


Autobooks - engelsk

Autobooks er nok outsideren der står i skyggen af Haynes. Ganske udmærket materiale med tegninger af det væsentligste. Indbundet i praktisk plastikovertræk.


Autodata - engelsk

En meget god og pædagogisk manual der også betjener sig af tegninger. Godt og forståeligt sprog og lidt bedre på interiørdelen end de andre, rigtig fint supplement til Haynes.


Motorbuch Verlag, Jetzt helfe ich mir selbst - tysk

Godt supplement, indeholder mange billeder og tillige en masse detailspecifikationer med f.eks oplysninger om udvekslinger på gearkassen og forskelle i kaburatorer samt meget andet vigtigt. Er skrevet mere i romanform, men kan sagtens bruges som opslagsværk. Alle tiders hvis man kan tysk - men specifikationerne kan læses af alle.Pocket mechanic - engelsk

Erstatter ikke nogle af de andre, men udmærker sig ved at kunne ligge i handskerummet. Lidt svær at finde rundt i, men indeholder "troubleshooting".


Revue Technique Automobile - fransk

RTA har udgivet en stribe manualer til de forskellige modeller. Det mest detaljerede der fås og med gode tegninger og ditto billeder. Er man franskkyndig og ønsker alle detaljer, er de et must! Især versionen om karrosseri indeholder mange gode beskrivelser, bla. af hvordan interiøret afmonteres.


Original Citroën værkstedsmanuel 2 bind- engelsk (givetvis flere sprog, bla. fransk)


Indeholder "alt". Også en sektion om pladearbejde og skadesoprettelse. Meget detaljeret og med mange gode billeder og tegninger. Noget af arbejdet kræver specialværktøj og bøgerne har nok mere historisk interesse end egentlig direkte anvendelighed for amatørmekanikeren.

Page
Menu
News
Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login